NOM techniek B.V.

One stop shop in Nul op de Meter 

NOM Techniek B.V.

NOM techniek heeft een degelijk trackrecord in Nul op de Meter gerelateerde dienstverlening. De vraag naar Nul op de Meter gerelateerde dienstverlening neemt steeds verder toe, om aan deze vraag te voldoen is innovatie, expertise en capaciteit nodig die wij u kunnen bieden.

Missie

Wij geloven dat energieneutraal wonen voor iedereen is weggelegd. De ingrepen zijn kostbaar, maar als je het slim aanpakt verdien je de investeringen dubbel en dwars terug. Ons streven is aardgasvrij en nul op de meter: aan het eind van een jaar staat de meter op dezelfde stand als aan het begin. En er is meer: energieneutraal wonen gaat hand in hand met comfort en gezondheid.

Visie

We willen de wegwijzer zijn in het landschap van alle innovaties en ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid en energie transitie. Onze visie is tweeledig:

  • Integraal: in energieneutrale woningbouw hangt alles met alles samen. Je moet een samenhangend concept bedenken.
  • Onafhankelijk: leveranciers propageren altijd alleen hun eigen product. Onafhankelijkheid is onmisbaar om tot een goed energieconcept te komen

One stop shop in Nul op de Meter

Wij willen dit bereiken door waarde te creëren voor onze klanten door technisch hoogwaardig advies, aanpak en uitvoering. Dit alles doen we in eigen beheer waardoor we kwaliteit kunnen waarborgen. NOM Techniek B.V. is daarom een “one stop shop” in Nul op de Meter advies, aanpak en uitvoer!

Locatie

NOM Techniek B.V. heeft zich gevestigd op de J.H.B. Koekkoekstraat 10 in Hilversum.

Wilt u meer weten over Nul op de Meter en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor meer informatie.

NOM Techniek B.V.
J.H.B. Koekkoekstraat 10
1214 AD Hilversum